100 veïns de 9Barris i Montcada es banyen al Rec Comtal per reivindicar la seva dignificació.

Ha estat un gran dia amb una reivindicació molt clara: Volem la dignificació total del Rec Comtal.

100 persones al Rec ComtalDesprés de 15 anys d’abandonament total del Rec Comtal, fa un any que es va iniciar una campanya veïnal per la seva dignificació. En aquest temps l’ajuntament de Montcada ha fet una petita intervenció i el de Barcelona no ha fet absolutament res.

El veïnat diu que “Encara queden moltes accions per la seva dignificació. Il·luminació, compactar el camí i fer-ho més ample, netejar tot l’espai, treure la brossa incrustada, senyalitzar del patrimoni, realitzar activitats culturals i educatives…” Conclouen dient “Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat”

Ha estat una acció organitzada per Montcada Paròdia amb el suport de les Dones Actives de Vallbona-NouBarris  l’AVV de Montcada Can Sant Joan. Ha consistit en un cercavila pels carrers dels municipis per finalitzar amb un bany i un esmorzar popular a les aigües del Rec Comtal.

La intervenció que ha fet l’Ajuntamen de Montcada és insuficient. No es tracta només del Consorci del Besòs si no de que encara no s’ha fet tot el que toca com ajuntament de Montcada. Merda incrustada que no heu recollit, la sortida d’aigüa, la senyalització patrimonial o la il·luminació entre altres coses. Esperem actuació i resposta.

Esta entrada fue publicada en Rec Comtal y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario