Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat.

Vídeo de 5 minuts en el que es pot veure que la degradació de l’històric espai continua. Està gravat el 23 d’agost del 2014.  Les imatges i l’àudio són molt clars. Podeu veure des d’un cotxet de nen petit amb problemes per passar pel camí, brutícia com restes de “uralita” als marges, o la falta de tanques protectores de les via del tren.

Es mostra el tram del Rec Comtal que uneix el barri de Vallbona de 9Barris de Barcelona amb el barri de Can San Joan del municipi de Montcada.

Després de 17 anys d’abandonament el veïnat dels dos municipis vam iniciar una campanya amb diferents accions per dignificar l’espai. L’Associació de Dones Actives de Vallbona i l’Associació de Veïns de Montcada han recollit signatures, han fet concentracions, exposicions, banys reivindicatius, i han aparegut a articles a diferents mitjans com la Vanguardia  o el Periòdic i inclòs a l’informatiu TVE.

Actualment l’Ajuntament de Barcelona només treu les herbes seques que mata amb un herbicida i l’Ajuntament de Montcada ha fet una intervenció més amplia de l’espai però encara insuficient. Diuen que la intervenció global s’ha de fer des del Consorci del Besos. Una intervenció que no arriba mai. Mentre el veïnat continuem patint la falta de dignitat d’aquest espai.

Si el Rec Comtal estigués a Sarrià ja estaria arreglat!

Seguiment i premsa: https://avvmontcadacansantjoan.wordpress.com/category/rec-comtal/

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Rec Comtal y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s