Volem un procés participatiu per definir la intervenció en el Rec Comtal

Per nosaltres la participació és un procés en el que prenem part activa en les decisions que ens afecten com a ciutadans de Montcada i Reixac. És a dir decidim sobre allò que ens afecta i preocupa.

Participació no és preguntar-nos un dia que necessitem i altra dia dir-nos que el que van a fer els experts. Això és paternalisme.  Nosaltres som protagonistes de les nostres vides i  tenim la voluntat i la capacitat per millorar el nostre municipi de manera directa.

Es per això que amb la intervenció per dignificar el Rec Comtal volem participar directament en el disseny de la proposta. Volem reunir-nos directament amb l’arquitecte assignat i amb la regidora per definir les accions. Les vegades que facin falta.

El arquitecte és el professional que em sap i pot dir la viabilitat de cada una de les accions, la regidora és la que pot donar la viabilitat econòmica i el veïnat que usa a diari l’espai sap quines necessitats tenim en relació a l’espai.

Qualsevol intervenció que es faci a l’espai ha d’equilibrar el mantenir el paratge natural, la recuperació del patrimoni cultural,  la dignificació de l’ús ciutadà i la participació veïnal.

AVV Montcada Can Sant Joan

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Rec Comtal y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s