Per la dignificació del Rec Comtal

En resposta a les declaracions de la Regidora de Medi Ambient de l’ Ajuntament de Montcada Judith Mojeda.

El Rec Comtal necessita una intervenció global i no només un rentat de cara.

degradacio-rec-comtal-2013-(1)El Rec Comtal a Montcada i Reixac necessita de manera continua neteja, manteniment de les herbes, contenidors, il·luminació, senyalització informativa,  marcar el camí per a que puguin passar tots els veïns inclosos cadires de rodes, carros de la compra o cotxets de nens petits. Ara és un espai abandonat que utilitzem a diari un munt de veïns.

Hi han persones que embruten, però el que realment ens preocupa és que l’ajuntament no assumeixi les seves responsabilitats i, que a més, demani que ens denunciem entre ciutadans.

Els veïns ens preguntem “si el carrer Major també s’embruta, però la brigada el neteja de manera continua quin problema hi ha a Can Sant Joan? Som la perifèria? Som gent obrera i immigrant?” No tenim dret a espais arreglats i dignes? No ho entenem.

Disposar d’un medi ambient adequat és un dret constitucional que es recull en les ordenances municipals. Aquestes estableixen clarament l’obligatorietat del municipi de mantenir en correcte estat de conservació i neteja els serveis verds i els diferents espais que l’integren. Així mateix la Carta de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat fa esment del Dret al Medi Ambient i la necessitat que els ajuntaments protegeixin els espais verds.

Des d’aquí convidem a la Regidora de Medi Ambient Judith Mojeda a fer una trobada al mateix Rec Comtal per posar fil a l’agulla.

La Campanya per la dignificació del Rec Comtal continuarà fins que l’Ajuntament realitzi una intervenció i millora integral de Rec Comtal a Montcada i Reixac.

De moment pots signar aquí:

http://www.change.org/es/peticiones/ajuntament-de-montcada-i-reixac-un-rec-comtal-limpio-y-cuidado-en-montcada-i-reixac

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s